Ανακοίνωση υποψηφιότητας για Μέλος του Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ

04/04/2023 09:55:09 Σχόλια Από Κώστας Γαβριηλίδης

Με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση μέλους του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η απόφασή μου προέρχεται από τη βαθιά μου πίστη στις δημοκρατικές και φιλελεύθερες αρχές και αξίες της παράταξης και τη θέληση να εργαστούμε όλοι μαζί για να προσαρμόσουμε τις πολιτικές μας προτεραιότητες στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, διασφαλίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει σύμμαχος και υποστηρικτής της κυπριακής κοινωνίας.

Η υποψηφιότητά μου επικεντρώνεται στην Ανανέωση, τη Συνεργασία και τη Συμπερίληψη και αφορά όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Με εφαλτήριο την μακρόχρονη κοινωνική και πολιτική μου δράση, φιλοδοξώ να αποτελέσω φορέα θετικής αλλαγής που θα βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό τον ΔΗΣΥ και θα τον διατηρήσει στο επίκεντρο της κυπριακής πολιτικής σκηνής, μετατρέποντας την όποια κυνικότητα και τη μικροπολιτική σε ενότητα, προοδευτικότητα και προοπτική για το μέλλον.

Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, γνωρίζω καλά πως οι διαφορές μας, μάς κάνουν πιο δυνατούς. Στόχος μου είναι να προωθήσω τη συμμετοχή και την ανάδειξη νέων, διαφορετικών φωνών εντός του ΔΗΣΥ, που θα αποτελέσουν τα συστατικά της αναζωογόνησης, της ανάπτυξης, της εξέλιξης και της διάρκειάς του. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσω ότι τα διαφορετικά μέλη της παράταξης, που δύσκολα ακούγονται, θα αποκτήσουν ορατότητα και μια φωνή που τους εκπροσωπεί, συμμετέχοντας ενεργά στη λήψη αποφάσεων. Παράλληλα θα επιδιώξω την ενίσχυση των διαχρονικών αξιών του ΔΗΣΥ που βασίζονται στον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ως Σύμβουλος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, για θέματα Πολυπολιτισμικότητας και Διαφορετικότητας, τρέφω απόλυτο σεβασμό στις πολιτικές διαδικασίες και τη σημασία της πολυφωνίας. Αυτό, άλλωστε, έκανα πάντα και συνεχίζω να κάνω ως μέλος της κοινωνίας των πολιτών. Ως Γραμματέας Πολιτικής και Συντονιστής της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ & Συμμάχων ΔΗΣΥ, είχα την τιμή να συμμετάσχω στις διεργασίες του Πολιτικού Γραφείου αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώση. Σήμερα, σε μια κρίσιμη στιγμή για την παράταξή μας, αισθάνομαι το χρέος και κυρίως την ετοιμότητα να συμβάλω στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας. 

Σας καλώ να μοιραστείτε το όραμά μου για τον Δημοκρατικό Συναγερμό του αύριο. Αφοσιωμένοι στα υψηλά ιδανικά που τον διέπουν από την ίδρυσή του, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί, με σεβασμό ο ένας για τον άλλο, για ένα ΔΗΣΥ συμμετοχικό, ενωμένο και φιλελεύθερο, που εκπροσωπεί τις ποικίλες ανάγκες της σύγχρονης Κύπρου και των πολιτών της, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.


Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, γνωρίζω καλά πως οι διαφορές μας, μάς κάνουν πιο δυνατούς. Στόχος μου είναι να προωθήσω τη συμμετοχή και την ανάδειξη νέων, διαφορετικών φωνών εντός του ΔΗΣΥ, που θα αποτελέσουν τα συστατικά της αναζωογόνησης, της ανάπτυξης, της εξέλιξης και της διάρκειάς του. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσω ότι τα διαφορετικά μέλη της παράταξης, που δύσκολα ακούγονται, θα αποκτήσουν ορατότητα και μια φωνή που τους εκπροσωπεί, συμμετέχοντας ενεργά στη λήψη αποφάσεων.

Θέλετε να θίξετε αυτό ή κάποιο άλλο θέμα;
Αφήστε σχόλιο πιο κάτω, στείλτε μου ένα μήνυμα
εδώ ή email στο info@gavrielides.com.

Στείλε αλλού -