Αρχική /
Βιογραφικο
/

Βιογραφικό

Φωτογραφία - Κώστας Γαβριηλίδης
Ο Κώστας Γαβριηλίδης είναι ειδικός Σύμβουλος Διαφορετικότητας, Ισότητας, Συμπερίληψης και του Ανήκειν (DEIB). Με πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος κυβερνήσεων και εταιρειών σχετικά με στρατηγικές που σχετίζονται με την αύξηση της διαφορετικότητας, προωθεί πολιτικές τόσο στην κοινωνία όσο και στο χώρο εργασίας. 

Ο Κώστας έχει πλούσια εμπειρία στην προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, έχοντας υπηρετήσει ως Σύμβουλος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για την Προώθηση της Πολυπολιτισμικότητας, της Αποδοχής και του Σεβασμού στη Διαφορετικότητα (ΠΑΣΔ) από τον Μάιο του 2018 έως τον Φεβρουάριο του 2023. Σε αυτόν τον ρόλο, παρείχε κρίσιμες συμβουλές σε αρκετά επίπεδα της Κυβέρνησης για τον τρόπο προώθησης της διαφορετικότητας, ιδιαίτερα όσον αφορά την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+. Παράλληλα βοήθησε στη σύνταξη νομοσχεδίων, συμπεριλαμβανομένων του Νομού για την Πολιτική Συμβίωση και του Νομοσχεδίου για την Νομική Αναγνώριση του Φύλου στη Κύπρο.

Σήμερα, ο Κώστας υπηρετεί ως εκπρόσωπος της Κύπρου στη Διοικούσα Επιτροπή για την Καταπολέμηση των Διακρίσεων, τη Διαφορετικότητα και την Συμπερίληψη (Steering Committee on Anti-Discrimination, Diversity, and Inclusion - CDADI) του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο. Υπηρετεί επίσης ως Αντιπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για τον Σεξουαλικό Προσανατολισμό, την Ταυτότητα Φύλου, την Έκφραση Φύλου και τα Χαρακτηριστικά Φύλου (GT-ADI-SOGI) του CDADI, από την σύνταξη της Ομάδας τον Μάρτιο του 2022. Από τον Οκτώβριο, 2019 ο Κώστας υπηρετεί ως Συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΛΟΑΤΚΙ+ Κυβερνητικών Εστιακών Σημείων (European Governmental LGBTQI+ Focal Points Network - EFPN) και προέδρευσε του IDAHOT+ Forum 2022 που διενεργήθηκε στη Λεμεσό τον Μάιο 2022. 

Είναι μέλος της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για Ανθρωπιστικά Θέματα η οποία δρα συμπληρωματικά προς το κύριο έργο της διαπραγμάτευσης για το Κυπριακό και αποσκοπεί στο να φέρει σε επαφή ανθρώπους από τις δύο κοινότητες για μια σειρά επί μέρους θεμάτων.

Επιπλέον, ως συντονιστής της Κυπριακής Διυπουργικής Επιτροπής για την εφαρμογή του Μνημονίου Συναντίληψης για θέματα ΛΟΑΤΚΙ+ μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου, ο Κώστας ηγήθηκε, εκ μέρους της Κύπρου, του συντονισμού των ενεργειών μεταξύ των δύο κυβερνήσεων για την προστασία των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στη Ευρώπη και την Κοινοπολιτεία.

Ο Κώστας ήταν επίσης συνιδρυτής της Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου, της πρώτης οργάνωσης ΛΟΑΤΚΙ+ στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπου υπηρέτησε ως ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος από τον Μάιο του 2012 έως τον Δεκέμβριο του 2017. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρωτοστάτησε στην οργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου το 2014, μιας εκδήλωσης που αμφισβητήθηκε έντονα, ιδιαίτερα από την Εκκλησία της Κύπρου. Το Πορεία Υπερηφάνειας τότε συγκέντρωσε πάνω από 4.500 συμμετέχοντες, καθιστώντας το μια από τις πιο επιτυχημένες πορείες για κοινωνικά θέματα  στη χώρα. Επιμελήθηκε της διοργάνωσης των Πορείων Υπερηφάνειας Κύπρου που ακολούθησαν, μέχρι το 2018.

Επιπλέον, ο Κώστας υπηρέτησε ως μέλος και Ταμίας του Εκτελεστικού Συμβουλίου της πανευρωπαϊκής ΛΟΑΤΙ οργάνωσης ILGA-Europe στις Βρυξέλλες, μεταξύ 2014 και 2018. Στην οργάνωση εντάσσονται 700 οργανώσεις-μέλη από 54 χώρες της Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας η οποίες ασχολούνται με την προώθηση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην περιοχή.

Ο Κώστας είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής και μεταπτυχιακού τίτλου στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, που αποκτήθηκε με Merit, από το Πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου. Έζησε και εργάστηκε στο Λονδίνο για 10 χρόνια πριν επιστρέψει στην Κύπρο το 2009.

 Σύμβουλος Επιχειρήσεων για τη Διαφορετικότητα, την Ισότητα και τη Συμπερίληψη (DE&I) με εμπειρία στον κλάδο αεροπορικών εταιρειών/αεροπορικών μεταφορών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρώην Σύμβουλος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα Πολυπολιτισμικότητας, Αποδοχής και Σεβασμού της Διαφορετικότητας. Γραμματέας Πολιτικής ΔΗΣΥ για θέματα ΛΟΑΤΚΙ. Συντονιστής Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ & Συμμάχων ΔΗΣΥ. 


ΕΠΙΤΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Μάης 2018 – Φεβ 2023
Διορίστηκα από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ως σύμβουλος για θέματα πολυπολιτισμικότητας και διαφορετικότητας. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου, προώθησα τα δικαιώματα για την αποδοχή και προστασία ιδιαίτερα, αλλά όχι μόνο, εθνοτικών μειονοτήτων, ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και ατόμων με αναπηρίες. Συνεργάστηκα στενά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και συντόνισα τις ενέργειες των λειτουργών υπουργείων σε αυτούς τους τομείς. Προχώρησα σε εκπαιδεύσεις μέσω ομιλιών και συναντήσεων με θέμα τη Διαφορετικότητα. Για αυτά τα θέματα, εκπροσώπησα την Κύπρο σε διεθνείς επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, Δεκ 2021 – Φεβ 2023
Η Επιτροπή εργάστηκε για τον συντονισμό των δράσεων των δύο κυβερνήσεων στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, του Ευρωπαϊκού Κυβερνητικού Δικτύου Εστιακών Σημείων ΛΟΑΤΚΙ+ (EFPN) και του Συνασπισμού Ίσων Δικαιωμάτων (ERC) όσον αφορά τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, Φεβ 2020 – Σήμερα
Η Επιτροπή λειτουργεί με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών και στοχεύει στην επίλυση καθημερινών ανθρωπιστικών ζητημάτων μεταξύ της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής κοινότητας στην Κύπρο.

ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΟΑΤΚΙ+ ΕΣΤΙΑΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ (EFPN - EUROPEAN GOVERNMENTAL LGBTI+ FOCAL POINTS NETWORK), Οκτ 2019 – Σήμερα
Το EFPN είναι ένα δίκτυο από κυβερνητικούς εκπροσώπους και εμπειρογνώμονες από χώρες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης. Σκοπός του δικτύου είναι η ανταλλαγή πληροφοριών, η καλύτερη πρακτική, η προώθηση της συνεργασίας και η υποστήριξη των κυβερνήσεων στις προσπάθειές τους να προωθήσουν και να προστατεύσουν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ (CDADI - STEERING COMMITTEE ON ANTI-DISCRIMINATION, DIVERSITY, AND INCLUSION), Μαρ 2022 – Σήμερα

Το CDADI είναι ένα όργανο του Συμβουλίου της Ευρώπης που ασχολείται με την καταπολέμηση των διακρίσεων καιτην προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης στην Ευρώπη. Ασχολείται με θέματα όπως η ένταξη των μεταναστών, η διαπολιτισμική ένταξη, τα εγκλήματα μίσους, το λεκτικό μίσος, η ισότητα και η προστασία των δικαιωμάτων των Ρομά και Πλανόβιων, η ισότητα στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΈΚΦΡΑΣΗ ΦΥΛΟΥ & ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΟΥ (GT-ADI-SOGI), Μάρτιος 2022 – Σήμερα
Εξελέγην ως Αντιπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας GT-ADI-SOGI από τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης τον Μάρτιο 2022 και ξανά τον Μάρτιο 2023. Η ομάδα εργασίας εξετάζει την εφαρμογή των μέτρων καταπολέμησης των ΛΟΑΤΚΙ+ διακρίσεων και αναπτύσσει σχέδιο Σύστασης της Επιτροπής Υπουργών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Διαφορετικά Χαρακτηριστικά Φύλου (intersex). 


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, Ιαν 2023

Στις Προεδρικές Εκλογές του 2023, ήμουν ένας από τους 100 πολίτες που συνυπέγραψα την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΑΤΚΙ+, Μάης 2022 – Σήμερα

Ως Γραμματέας Πολιτικής για Θέματα ΛΟΑΤΚΙ+, ασκώ τον ρόλο του Συντονιστή της “Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ & Συμμάχων” του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η Ομάδα αποτελείται από μέλη και φίλους του ΔΗΣΥ και επιδιώκει την ενίσχυση της εσωτερικής εκπαίδευσης, και την προώθηση της κατανόησης, ώστε να βοηθήσει στην καταπολέμηση των διακρίσεων ενάντια στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Ιαν 2018

Στις Προεδρικές Εκλογές του 2018, ήμουν ένας από τους 100 πολίτες που συνυπέγραψα την υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ILGA-EUROPE, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΒΕΛΓΙΟ, Οκτ. 2014 – Οκτ. 2018
Εξελεγμένο Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και Ταμίας (2018).

ACCEPT – ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ
Συν-Ιδρυτής
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Μάης 2012 – Δεκ 2017
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής για την Εγγραφή της Οργάνωσης, Ιαν 2010 – Μάης 2012
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Μάης 2022 - ΣήμεραΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ Μαρ 2023 – Σήμερα

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, βοηθώντας τους να ενσωματώσουν πρακτικές διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης στην εταιρική τους κουλτούρα και λειτουργία.

ARAB FOUNDATION FOR FREEDOMS & EQUALITY (CYPRUS), ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Ιαν 2020 – Ιουν 2022
Οργάνωση που προωθεί τα ΛΟΑΤΚΙ και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (MENA) μέσω στοχευμένων εκπαιδεύσεων. Ως Γραμματέας, βοήθησα στην καθημερινή λειτουργία του οργανισμού στη Κύπρο.

HUNGAIR TRAVEL, ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ URAL AIRLINES ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΠΑΦΟΥ, Φεβ 2012 – Μαρ 2022
Υπεύθυνος για τις δραστηριότητες της Ρωσικής Αερογραμμής Ural Airlines στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ MALÉV HUNGARIAN AIRLINES ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, Ιαν 2009 – Φεβ 2012
Υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ στη Κύπρο για τις Ουγγρικές Αερογραμμές Malév και Διευθυντής Σταθμού Λάρνακας.

AVRION LTD, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ / ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ CRM, Μάης 2003 – Νοε 2008
Προγραμματιστής Sage CRM και Maximizer CRM για την αγορά των ΜΜΕ. Οι αρμοδιότητές περιλάμβαναν επιχειρηματική και συμβουλευτική ανάλυση αναγκών των εταιριών.

HOME TUTORS LTD, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ - BUSINESS STUDIES A-LEVEL & MATHS GCSE, Οκτ 2002 – Μάης 2004

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
UNIVERSITY OF WESTMINSTER, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
MSC E-COMMERCE (ΜΕ ΈΠΑΙΝΟ – MERIT), Οκτ 2001 – Οκτ 2002
BA(HONS), BUSINESS STUDIES (BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY) (2:2), 1999 – Οκτ. 2001

ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, Σεπ 1989 – Ιουν 1996

ΓΛΩΣΣΕΣ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ (Μητρική)
  • ΑΓΓΛΙΚΑ (Εξαιρετικά)
  • ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ (Ικανοποιητικά)
  • ΡΩΣΙΚΑ (Μέτρια)
  • ΓΑΛΛΙΚΑ (Βασικά)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ)
ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΑΤΚΙ+ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, 25 Ιαν 2023
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ / ΟΜΙΛΗΤΗΣ

Συνέδριο που διοργάνωσε η Κυπριακή Δημοκρατία και η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, με την Cyta και την ΟΕΒ. Το συνέδριο έγινε με την υποστήριξη του Κυπριακού Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, το CSR Cyprus και την Accept – ΛΟΑΤΙ Κύπρου. Στόχο είχε να εξετάσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες για τη δημιουργία ενός εργασιακού χώρου χωρίς αποκλεισμούς. – Πληροφορίες στο https://www.idahot.eu/DiversityHR

IDAHOT+ FORUM 2022, ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, 12 Μαΐου 2022
Ετήσια πανευρωπαϊκή εκδήλωση που προωθεί τη συνεργασία και την κατανόηση των ΛΟΑΤΚΙ+ πολιτικών ανάμεσα σε κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς και άλλους ενδιαφερόμενους. Διοργανώθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία και την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι ομιλητές περιλάμβαναν τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, την Επίτροπο Ισότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κοινοβουλευτική Γραμματέα Μεταρρυθμίσεων & Ισότητας της Μάλτας, τον Οικονομικό Σύμβουλο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και άλλους. – Πληροφορίες στο https://www.idahot.eu/forum 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ - ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ / ΟΜΙΛΗΤΗΣ, 15 Οκτ 2021 
Συνδιοργάνωση με Συμβούλιο της Ευρώπης και Επίτροπο Νομοθεσίας. Υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτας Δημητρίου. – Πληροφορίες στο https://bit.ly/CyprusLGRRoundtable 

20th ILGA-EUROPE ANNUAL CONFERENCE 2016, ΛΕΥΚΩΣΙΑ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, 19-22 Οκτ 2016
  
1η – 5η ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (2014-2018), ΛΕΥΚΩΣΙΑ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ, ΚΛΗΡΟΥ, Ιουλ 1996 – Σεπ 1998
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ (ΤΘ)