Δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Novartis σε θέματα ΛΟΑΤΙ+

15/07/2021 19:11:11 Σχόλια Από Κώστας Γαβριηλίδης

Είναι πολύ θετικό πως, παγκόσμια, όλο και περισσότερες εταιρείες αναγνωρίζουν την ανάγκη για την αποδοχή και την ένταξη της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας. 

Παρά το ότι είμαστε ακόμη σε πολύ αρχικά στάδια στη Κύπρο, τελευταία ευτυχώς βλέπουμε αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον και στη χώρας μας. Όλο και περισσότερες εταιρίες ζητούν είτε απλή ενημέρωση, είτε, ακόμη καλύτερα, εκπαίδευση σε ότι αφορά στα πλεονεκτήματα της διαφορετικότητας και της πολυμορφίας και προσπαθούν να βρουν καλύτερους τρόπους για να  είναι καλύτεροι εργοδότες αλλά και πιο δίκαιοι στο χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται. 

Σήμερα είχαμε διαδικτυακά το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Novartis το οποίο διοργανώθηκε από την ομάδα Diversity & Inclusion της Novartis Κύπρου και Μάλτας για τα μέλη του προσωπικού στην Ανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία. Η σειρά των έξι σεμιναρίων αγγίζει  απλά θέματα όπως τις ορολογίες και τον τρόπο αναφοράς στα ΛΟΑΤΙ+ άτομα, μέχρι και τον τρόπο χειρισμού τρανς ατόμων από ιατρικό προσωπικό.

Ευχαριστώ τη Novartis και ιδιαίτερα την Έλενα Ιορδάνους για αυτή την πρωτοβουλία η οποία αγγίζει συνεργάτες σε τόσες χώρες με αφετηρία την Novartis Κύπρου.

Θέλετε να θίξετε αυτό ή κάποιο άλλο θέμα;
Αφήστε σχόλιο πιο κάτω, στείλτε μου ένα μήνυμα
εδώ ή email στο info@gavrielides.com.

Στείλε αλλού -